lauantai 12. marraskuuta 2011

Ruokailukokemuksia

En ilmoittanut noudattavani mitään erityisruokavaliota matkalle lähtiessäni. Todellisuudessa en syö punaista lihaa. Tein siis eräänlaisen kokeilun lähtiessäni Unkariin. Selvisin kuin selvisinkin hengissä koko viikon, mitä nyt viinitilavierailun jälkeen olin nälkäinen, onneksi kaupasta sai hedelmiä. Lisäksi kyseisen lounaan jälkiruoka oli mielestäni omituisinta ikinä syömääni jälkiruokaa…



Yleensä ottaen broileri- ja kalaruokia oli vaihtoehtoina melko paljon mutta varsinaisia kasvisruokia ei juuri nimeksikään. Hauskin kasvisruokakokemus oli toiseksi viimeiseltä illalta (en muista ravintolan nimeä). Tilasin Meksikolaistyyliset uuniperunat. Uuniperunat olivat kotimaisittain lohkoperunoita älyttömän tulisella kastikkeella ja lisukkeena runsaasti herne-maissi-paprikaa J Parhain ruokailukokemus oli Hevízin kylpyläkaupungissa, kyseessä oli kerrassaan herkullinen broilerisalaatti.

Kokeiluni tuloksena voinemme todeta, että Unkarissa tarvittaisiin palvelukoulutusta mutta siellä tarvitaan myös tietoa ja taitoa erityisruokavalioista… Onneksi en ole täysin kasvissyöjä tai omaa vakavampaa lääketieteellistä erityisruokavaliota, tällöin ruokailu olisi ollut aika hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti